top of page

Bag Revyen!

Revyholdet
 

Sammen med skuespillere og musikere består hele revyholdet i dag af ca. 30 kreative frivillige, og det  er afgørende for en revy af vores størrelse. Trods de mange frivillige hænder, stiller vi store krav til os selv, og derfor afvikles Næstved Revyen i et professionelt tilsnit for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, både fra scenen og i omgivelserne. Vi er også heldige, at vores frivillige ildsjæle er meget dygtige, både på scenen og på holdet bag ved, og det har givet masser af god respons fra publikum, som i gennem årene ofte har sidestillet os med de store revyer. Vi bruger mange timer på at klargøre hvert års revy, men vi tæller dem ikke. Vi glæder os i stedet over, at vi siden starten i 1989,  har haft over 40.000 gæster.

Næstved Revyen 1989-2024
 

Efter starten i 1989 havde revyen stor succes i mange år med både spisning og dans, men i 2002 begyndte publikumstallet at vige, og i 2005 måtte lørdagene helt udelades på grund af den lave interesse. Der var igen fremgang at spore i 2007, hvor både lørdagene og menuen vendte tilbage, og i 2009 blev alt udsolgt.  Det blev starten på en succesperiode uden lige, og i de efterfølgende år blev billetterne revet væk. I jubilæumsåret 2013 blev alle billetter solgt på kun 2 dage, og det samme skete for en ekstraforestilling. Det blev et 25-års jubilæum helt på toppen, og i de efterfølgende mange år med udsolgte forestillinger helt frem til i dag. Revyen er stadig meget velfungerende og i konstant udvikling, og vi optimerer det mulige. Størstedelen af revyens overskud går til at forbedre revyen både teknisk og visuelt. 

Næstved Teater & Revyklub
 

Næstved Revyen er en del af foreningen Næstved Teater & Revyklub, som blev dannet den 28. november 1950. Allerede den 18. februar 1951 var der premiere på den første forestilling, og i over 50 år blev teaterstykkerne opført rundt omkring i Næstved og og til tider også længere væk. Den 22. marts 1981 blev H.C. Andersens Vej 24 brugt første gang og siden skulle det blive foreningens faste tilholdssted. Teaterdelen, som har båret klubben i så mange år, er i dag domineret af revyen, men andre teateraktiviteter står stadig åben for dem, der har lyst og interesse. Har du en idé, eller lyst til opsætte et stykke, kontakt blot bestyrelsen med et oplæg og et budget. 

Næstved Teater & Revyklub's bestyrelse

Tina Nedergaard (formand), Louise Naur (næstformand) Hans Emil Christensen (kasserer),
Wickie Nielsen og Martin Engelbæk (bestyrelsesmedlemmer).

Bestyrelsen kan kontaktes på e-mail: 
naestvedrevyen@gmail.com


Bemærk venligst, at alt vedrørende billetsalg til Næstved Revyen varetages af Billetten.dk.
Se mere i menuen under 'Billetsalg'.

bottom of page