top of page
Sal_2_edited.jpg
Sal_2_edited.jpg

Kristian Strømsholt
& Hans Henrik Nielsen

Revy-duoen

Kapelmester Hans-Henrik ved tangenterne og Kristian på guitarer og percussion, er igen klar med musikken, og som altid med indlevelse og dedikation til glæde for både revyholdet og  publikum.

Frederikke_edited.png

Frederikke Kjær

Skuespiller

Frederikke er en talentfuld karakterskuespiller, som kan gå ind i alle figurer, og forsøder desuden revyen med en dejlig sangstemme. Frederikke har været med i revyen siden 2012, på nær i 2016, for at prøve det Københavnske teaterliv.

Tina_edited.png

Tina Nedergaard

Skuespiller


Tina fanger publikum med sine mange ansigter og super timing. Tina har deltaget i revyen siden 2006, og i 2021 på den professionelle revyscene i Menstrup, og vi er glade for stadig, at have en kapacitet som Tina med på holdet!

Anette_edited.png

Anette Strømsholt

Skuespiller

 

Med udtryk og bevægelse lader Anette ikke publikum i tvivl om, hvad der menes, også når det er uden ord.  Anette er absolut revyens mest erfarne skuespiller med hele 33 sæsoner på scenen, og stadig et stort aktiv for revyen.

Henrik2_edited.png

Henrik Bro Andersen

Skuespiller

Henrik er solid og maskulin, men også en skærende kontrast i femine figurer. Der er både ydmyghed og karakter, og en overraskende impulsivitet, for man ved aldrig helt, hvad man kan forvente, heller ikke i Henriks anden sæson.

Martin Engelbæk
Instruktør & forestillingsleder
Efter et par år i regi, var Martin i fire år en del af sceneholdet, og er nu for anden gang revyens instruktør. I 2023 er Martin desuden forestillingsleder, og mikser således det kunstneriske med det funktionelle på glimrende vis.

 

Scene-teknik

Lyd og lys
Hans Emil Christensen, Keld Christoffersen, Erik Andersen, Benjamin Nielsen, Per Frandsen
Regi
Ida Stenshøj, Bendt Andersen, Morten Naur, Jan Jakobsen, Jan Lohmann

Publikums-service
Baren
Janie Koch, Flemming Koch

Sal & køkken
Helen Nedergaard, 
Wickie Nielsen, Louise Naur, Tove Lohmann, Susanne SørensenBirthe Pedersen, Preben Pedersen m. fl.
Publikumsansvarlig
Søren Nedergaard

Anton_edited.png

Anton Nygaard Dahrup

Skuespiller

 

Anton er ikke bange for at udlevere sig selv, og trods det milde ansigt, har Anton flere strenge at spille på, lige fra det følsomme og til det eksplosive. Anton er revyens finurlighed, for anden gang i 2023.

Revyholdet 2023

bottom of page