Revyholdet

Glimt fra seneste revy

IMG_0738.jpg
Scenefoto2_sjaellandske.png
Tina_edited.png

Tina Nedergaard

Skuespiller

Tina fanger publikum med sine mange ansigter og super timing. Tina har deltaget i revyen siden 2006, og i 2021 i en sæson på den professionelle revyscene i Menstrup. Vi er glade for, stadig at have en kapacitet som Tina med på holdet!

IMG_0670.jpg
Frederikke2_edited.png

Frederikke Kjær
Skuespiller


Frederikke har været med i revyen siden 2012, kun med en enkel afstikker til København. Frederikke er en talentfuld karakterskuespiller, som kan gå ind i alle figurer, og forsøder desuden revyen med en dejlig sangstemme.

Anette Strømsholt

Skuespiller
 

Anette er absolut revyens mest erfarne skuespiller med hele 33 sæsoner på scenen, og stadig et stort aktiv for revyen. Med udtryk og bevægelse lader hun ikke publikum i tvivl om, hvad hun mener, også når det er uden ord.

Anton_edited.png

Henrik Bro Andersen

Skuespiller

Henrik er solid og maskulin, men kan også være en skærende kontrast i femine figurer. Henrik viser både ydmyghed og karakter, for man ved aldrig helt, hvad man kan forvente. Det er Henriks anden sæson.

Anton Sprange

Skuespiller

Anton er revyens nye finurlighed, og kan være både følsom og eksplosiv. Det milde ansigt har flere strenge at spille på, og Anton er ikke bange for at udlevere sig selv, for anden gang i 2023.

Kristian_hvid_edited.png
HansHenrik_edited.png

Hans Henrik Nielsen & Kristian Strømsholt 

Musikerduoen på piano, percussion og guitar

Det er et par rutinerede herrer, der igen i 2023 sørger for musikken i revyen. Altid med indlevelse og dedikation, og derfor er de musiske arrangementer i trygge hænder til glæde for både skuespillere og publikum.

Martin Engelbæk

Instruktør & forestillingsleder

Efter et par år i regi, og var Martin med i fire år foran tæppet, og er nu for anden gang revyens instruktør. Martin er også forestillingsleder, og mikser således det kunstneriske med det funktionelle på glimrende vis.

Scene-teknik

Regi: Ida Stenshøj, Bendt Andersen, Jan Jakobsen, Jan Lohmann
Lyd og lys: Hans Emil Christensen, Keld Christoffersen, Erik Andersen, Benjamin Nielsen, Per Frandsen.

Publikumsservice

Baren: Janie Koch, Flemming Koch

Sal & køkken: Helen Nedergaard, Wickie Nielsen, Louise Naur, 
Tove Lohmann, Birthe Pedersen, Preben Pedersen m. fl.

Publikumsansvarlig: Søren Nedergaard