Frederikke2_edited.png
Anton_edited.png
HansHenrik_edited.png
Kristian_hvid_edited.png
Tina_edited.png

Revyholdet 2023

 

 

 


Anette Strømsholt

Skuespiller

 

Med udtryk og bevægelse lader hun ikke publikum i tvivl om, hvad hun mener, også når det er uden ord.  Anette er absolut revyens mest erfarne skuespiller med hele 33 sæsoner på scenen, og stadig et stort aktiv for revyen.

 

 

 

 

Anton Sprange

Skuespiller

 

Anton er ikke bange for at udlevere sig selv, og trods det milde ansigt, har han flere strenge at spille på, lige fra det følsomme og til det eksplosive. Anton er revyens finurlighed, for anden gang i 2023.

Anton_edited.png
Tina_edited.png

 

 

 

Tina Nedergaard

Skuespiller


Tina fanger publikum med sine mange ansigter og super timing. Tina har deltaget i revyen siden 2006, og i 2021 på den professionelle revyscene i Menstrup, og vi er glade for stadig, at have en kapacitet som Tina med på holdet!

Henrik Bro Andersen

Skuespiller

Henrik er solid og maskulin, men også en skærende kontrast i femine figurer. Der er både ydmyghed og karakter, og en overraskende impulsivitet, for man ved aldrig helt, hvad man kan forvente, heller ikke i Henriks anden sæson.

Frederikke2_edited.png

Frederikke Kjær

Skuespiller

Frederikke er en talentfuld karakterskuespiller, som kan gå ind i alle figurer, og forsøder desuden revyen med en dejlig sangstemme. Frederikke har været med i revyen siden 2012, på nær i 2016, for at prøve det Københavnske teaterliv.

HansHenrik_edited.png
Kristian_hvid_edited.png

Hans Henrik Nielsen & Kristian Strømsholt 

Revyens musikerduo

Kapelmester Hans Henrik ved tangenterne og Kristian på guitarer og percussion, er igen klar med musikken, og som altid altid med indlevelse og dedikation til glæde for både scenehold og øvrige på holdet samt publikum.

Martin Engelbæk
 

Instruktør & forestillingsleder

Efter et par år i regi, var Martin i fire år en del af sceneholdet, og er nu for anden gang revyens instruktør. I 2023 er Martin desuden forestillingsleder, og mikser således det kunstneriske med det funktionelle på glimrende vis.

Scene Teknik


Regi:
Ida Stenshøj
Bendt Andersen
Jan Jakobsen
Jan Lohmann

 

Lyd og lys:
Hans Emil Christensen
Keld Christoffersen

Erik Andersen

Benjamin Nielsen

Per Frandsen.

Publikums Service


Baren:
Janie Koch
Flemming Koch


Sal & køkken:
Helen Nedergaard

Wickie Nielsen

Louise Naur, 
Tove Lohmann

Birthe Pedersen

Preben Pedersen m. fl.


Publikumsansvarlig:
Søren Nedergaard