top of page

Hvem er vi?

 
Næstved Teater & Revyklub
Næstved Teater & Revyklub blev dannet den 28. november 1950, og allerede den 18. februar 1951 var der premiere på den første forestilling, og i over 50 år blev teaterstykkerne opført rundt omkring i Næstved og og til tider også længere væk. Den 22. marts 1981 blev H.C. Andersens Vej 24 brugt første gang og siden skulle det blive foreningens faste tilholdssted. Den seneste teaterforestilling var på Grønnegade i samarbejde med Næstved Amatørscenen i 2007.
Teaterdelen, som har båret klubben i så mange år, er i dag domineret af revyen, men andre teateraktiviteter står stadig åben for dem, der har lyst og interesse.  Har du en idé, eller lyst til opsætte et stykke, kontakt blot bestyrelsen og hør hvordan. 
Se alle opførelser i menuen 'Arkiv'.


Bestyrelsen
Næstved Teater & Revyklub's bestyrelse består  af: 
Tina Nedergaard (formand), Louise Naur (næstformand), Hans Emil Christensen (kasserer),
Wickie Nielsen og Martin Engelbæk (bestyrelsesmedlemmer).


Revyen
Næstved Revyen steartede i 1989 og havde fra starten stor succes. I  mange år med både spisning og dans, men i 2002 begyndte publikumstallet at vige, og i 2005 måtte lørdagene helt udelades på grund af den lave interesse. Der var igen fremgang at spore i 2007, hvor både lørdagene og menuen vendte tilbage, og i 2009 blev alt udsolgt.  Det blev starten på en succesperiode uden lige, og i de efterfølgende år blev billetterne revet væk. I jubilæumsåret 2013 blev alle billetter solgt på kun 2 dage, og det samme skete for en ekstraforestilling. Det blev et 25-års jubilæum helt på toppen, og i de efterfølgende mange år med udsolgte forestillinger helt frem til i dag. Revyen er stadig meget velfungerende og i konstant udvikling, og vi optimerer det mulige. Størstedelen af revyens overskud går til at forbedre revyen kreativt, teknisk og visuelt. 

Revyholdet
Sammen med skuespillere og musikere består hele revyholdet i dag af ca. 30 kreative frivillige, og det  er afgørende for en revy af vores størrelse. Trods mange frivillige hænder, stiller vi store krav til os selv, og derfor afvikles Næstved Revyen i et professionelt tilsnit for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, både fra scenen og i omgivelserne. Vi er også heldige, at alle er ildsjæle og meget dygtige, både på scenen og på holdet bag ved, og det har givet masser af god respons fra publikum, som i gennem årene ofte har sidestillet os med de store revyer. Vi bruger mange timer på at klargøre hvert års revy, men vi tæller dem ikke. Vi glæder os i stedet over, at vi siden starten i 1989,  har haft over 40.000 gæster.
 

bottom of page